בורקס בשר

בורקס בשר

המצרכים :
1 חבילת בצק עלים
ביצה להברשה
שומשום וקצח

למילוי:
3-4 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ דק
500 גרם בשר בקר טרי טחון
חופן פטרוזליה קצוצה (לא חובה)
מעט תימין טרי
2-3 שיני שום, קצוצות
מעט צ'ילי חריף
כפית תבלין בהרט או ראס אל חנות או כמון
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. מתחילים בהכנת מילוי הבשר: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את התבלינים והבשר. מפוררים בעזרת מטרפה (נסו, זה טיפ מעולה).
  2. מבשלים עד שהבשר מחליף צבע.
  3. מצננים את המילוי ובינתיים פותחים את הבצק על משטח העבודה. מניחים חצי מהבצק כבסיס בתוך תבנית. שופכים מעל את המילוי וסוגרים עם החצי השני של הבצק.
  4. חותכים לקוביות לפני האפייה, מברישים בביצה ובוזקים מעל שומשום וקצח.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-30 דקות או עד הזהבה.

תפריט נגישות

באתר זה נעשה שימוש בטכנולוגיות איסוף מידע כגון Cookies, לרבות על ידי צדדים שלישיים, כדי לספק לך חוויית גלישה טובה יותר וכן למטרות סטטיסטיקה, איפיון ושיווק. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמתך לכך. למידע נוסף בנושא ואפשרות לנהל את השימוש באמצעים הללו, ראו את מדיניות הפרטיות המעודכנת שלנו.

Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות. מדיניות הפרטיות